注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

~矛盾死小孩~

长篇但图多字少日志存放地

 
 
 

日志

 
 

呵=_,=我真TMD有女人缘  

2009-08-09 00:59:02|  分类: 生活札记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

扑街啊!系BD度加左我!即使我5加距,但系距好友果度仍然好友度系可以见到我的.

而且我更新距都会睇到我D动向.拜托!都毕左业啦!你5好再缠住我好5好啊!我5知你系从边度知道我BLOG.种将我列入家教党.呵!我系家教党无错,但系你根本就5系真正中意动漫的,你5好再以捏个黎讨好任何的人,无用架!BLOG版头种用纲吉戛.真系讨厌=皿=(依家5系话距5可以中意纲吉,但系自己讨厌的人同自己中意同一样野,我林大家都会同我一样的感受)

你以为你讲戛果D大话我地会信咩?如果你5系甘戛人我林大家对戛态度会好好多.其实你自己都知道我地大家点对你架啦!你5好甘厚脸皮得5得啊?种将我地班D人戛相放上自己BLOG,你有无问过人地架?!人地话比你摆上去了咩!你甘样,系想话比人听你同距地好F?你成世都米洗至意啊!

捏个人就系75中09届初三10班的X杰!!

PS.我真系第一次见D甘戛人.可能大家会觉得我甘专门打一篇野出黎闹人5大道德,但系如果你系我啊,你都愤怒啦!至于你会5会好迟我甘打出黎系个人行为.我打捏篇野出黎只不过是想稳地方发泄.大家可以当睇完就算.无论你咩评论都好,我5会删!

  评论这张
 
阅读(20)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017